Den rigtige musik til din fest er altafgørende for en mindeværdig aften. Med Christian som musikleverandør til din fest, skal du ikke bekymre dig mere om musikken. Uanset hvad aldersspredningen er på dine gæster, formår Christian at tilpasse hans repertoire undervejs så det rammer plet hver eneste gang. " Under middagen holder jeg meget øje med gæsterne og ser hvilke numre de reagerer på - Nogle synger med og honorerer sangene med klapsalver  - Derefter er det oplagt at finde numre der læner sig op af samme genre eller tidsalder" udtaler Christian selv. Og repertoiret kommer gerne vidt omkring - "Der er jo ofte en bred aldersfordeling til de fleste fester - Min fornemste opgave har altid været at finde numre som rammer så bredt så muligt, og stadigvæk holde en rød tråd i mit repertoire". Derfor vil du både opleve nyere og ældre sange på Christians sætliste. 

Til dansen kan man også komme vidt omkring. "Jeg har altid en idé om, hvor jeg skal starte i forhold til de erfaringer, jeg har gjort under middagen. Jeg udfordrer tit mig selv i, hvor mange sange jeg kan holde de samme gæster på dansegulvet af gangen - Bedst som de tror sangen er slut hører de introen på den næste sang og så bliver de nødt til at danse med til den også - Det er sjovt" siger Christian. 

Selvom Christian har mange års erfaring med at spille i dansebands, synes han, at DJ-faget er både  spændende og udfordrende. "Jeg udvider min horisont og dansegulvserfaring 100 gange hurtigere end da jeg kun spillede i dansebands. Jeg har nem mulighed for at spille de sange som gæsterne selv ønsker, og ser med det samme reaktionen på dansegulvet. Er den god, så har jeg selvfølgelig nummeret med næste gang også - der er en noget længere proces med et band, der først skal have sangen i øvelokalet osv." 

Der er mange fordomme om DJ's, særligt blandt det lidt ældre publikum. "Jeg oplever tit at folk tror jeg kommer og spiller techno eller dance musik fordi de sammenligner det med et diskotek - Men når først de er blevet lokket på dansegulvet af Creedence eller Chuck Berry, så er fordommene væk og de har forstået konceptet" griner Christian.

Book Christian Daugaard til jeres næste arrangement? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Christian Daugaard kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86