Saxofonisten og kapelmesteren Michael Blicher har gennem årerne optrådt med mange af landets bedste Big Bands. Nu har han samlet det bedste fra dem alle i hans eget Big Band.

Af kærlig til den musik, der opstod omkring Frank Sinatra, Ray Charles og Elvis Presley, har Michael Blicher samlet de bedste musikere i landet, for at skabe det mest råswingende Big Band i Danmark.

Musikken er og bliver dansemusik, så find smokingen frem, læg champagnen på køl, og fyld lommerne med cuban-cigars, for nu skal der festes.

Tre forskellige udgaver af bandet:

Blichers Big Band kan bestilles i 3 forskellige udgaver:

1. The Ultimate Show (Til eksklusive fest, der vil have det bedste af det bedste. )

Blichers Big Band med Bobo Moreno som solist. Repertoiret er hentet fra Count Basie og Frank Sinatra. Besætningen er et komplet Big Band, med saxofoner, tromboner, trompeter osv.

2. Swinging Like Sinatra

Blichers Small Band med Bobo Moreno som solist. Repertoiret er som ovenfor, men besætningen er mindre. Intimt og stemningsfyldt.

3. Whisky and Cigars

Grundstammen i Blichers Big Band (5 musikere, uden Bobo Moreno). Stadig samme swingende repertoire af højeste standard.

Fornøjelsen fra publikum er altid stor, og her illustreret af følgende udtalelser: "…det var en kæmpe fornøjelse at høre og danse til jeres musik. Alle var utroligt begejstrede, så du må gerne hilse dine musikere og sige tak for en fantastisk aften! Vi opnåede det, vi gerne ville - at få folk i alle aldre ud på dansegulvet, og derefter var festen bare i gang resten af natten! "

Nordisk Ministerråd, Kbh

"Det var bare SÅ fantastisk! Vi var helt vilde med jer"

Cybercity`s "Las Vegas julefrokost", Kbh.

"Det var helt sikkert musik i verdensklasse" i leverede på Nationalmuseet i marts 2006. I sørgede for at skabe en god stemning samt fik alle mand ud på dansegulvet. Speciel afslutningen hvor "blæserne" kom ned og spillede blandt gæsterne, vil blive husket i lang tid fremover!!!

TSM A/S

Noget, enhver topdanser bør opleve

Desuden har orkesteret også specialiseret sig i af spille til musik til Standard Dans ("Vild med Dans-musik") som rummer Cha Cha Cha, Jive, Rhumba, Samba og meget andet. 

"Mange tak for et super samarbejde i forbindelse med Århus Danser eventet "Ballroom". Det var utrolig inspirerende at høre jer spille, og jeg fik mange positive tilbagemeldinger fra mine professionelle dansekolleger over deres oplevelse med musikken. Vi var alle enige om, at på trods at mange turneringer og shows rundt om verden, havde ingen af os oplevet et så insisterende og musikalsk orkester. Det er noget, enhver topdanser bør opleve i sin karriere.

Tak for en fantastisk musik oplevelse. " Peter Stokkebroe, Danmarksmester, EM-Sølvvinder....

Book Blichers Big Band with Bobo Moreno til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Blichers Big Band with Bobo Moreno kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86