ZOO TV (U2 COPY) – den bedste U2-lyd i Danmark

ZOO TV er uden sammenligning det mest vellydende U2-kopiband i Danmark, hvilket bunder i over 130 koncerter både i Danmark og i udlandet, samt mere end 15 års nærstudier i de fire irske rock- ikoners lyd og spillestil. Som en professionel enhed og med en absolut troværdig indgangsvinkel til U2s sange, lægger ZOO TV publikum ned gang på gang.

Siden ZOO TV dedikerede sig til de irske rockikoner i starten af 2000, har de optrådt på spillesteder og klubber overalt i Danmark og på steder som bl.a. Skanderborg Festival, U2 Afterparty i Göteborg, Kløften Festival, Skive Beach Party og gentagne gange for de danske soldater i Afghanistan, Irak og Kosovo.

Bandets tilgang til musikken bunder i respekt for den unikke lyd, som Bono, Edge, Adam og Larry har udviklet gennem næsten fire årtier. Derfor består ZOO TV's fanskare både af U2-kendere, hardcore U2-fans, samt mennesker, der ikke nødvendigvis lytter til U2 hver dag. De fleste kan høre, at gutterne i bandet bruger meget energi på at bringe den gode U2-lyd frem, hvilket afspejler sig i en helhjertet og ærlig koncertoplevelse. God fornøjelse!

Book ZOO TV til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt ZOO TV kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86