Tournesol

Fjern favorit Tilføj som favorit
Tournesol

Rå energi, indlevelse og stor musikalitet er de ord, som oftest falder publikum ind, efter de har oplevet en koncert med den akustiske rocktrio Tournesol.

Bevæbnet til tænderne med fortolkninger af store rock- og popklassikere har Tournesol gennem længere tid gjort opmærksom på sig selv på landets spillesteder og Festivaler.

Mange har gennem tiden sagt: man kan da ikke blive rigtigt berømt ved at lave covers af gamle rockklassikere? og da slet ikke akustisk.

Så lad os én gang for alle mane misforståelsen i jorden. Der er ikke tale om coverversioner, men om unikke fortolkninger og fremførelser. Overraskende, intense og helt på Tournesols egen måde.


Og det bliver ikke bedre…

Med rockklassikere af bl.a. U2, Bob Marley, Metallica, Pink Floyd, Simon & Garfunkel udfordrer Tournesol gang på gang, både sig selv og publikum.

Peter Buus (gui.), Henrik Mygind (gui.) og Ole Østergaard (voc.) har efterhånden oplevet det meste i en branche, hvor stjerner for en aften og nye kometer blusser op for så igen at brænde ud. Karakteristisk for Tournesol er, at man lader musikken og energien tale for sig selv. Den hurtige berømmelse er ikke interessant - her fokuseres langsigtet, med begge ben på jorden og frem for alt med hjertet.

Der er efterhånden ikke den plet på danmarkskortet, hvor Tournesol ikke har spillet. Festivaler, spillesteder, byfester you name it. Selv de fredsbevarende styrker i Afghanistan, Kosovo og Irak har oplevet en Tournesol koncert. Ligeledes har Tournesol optrådt i et DR1 tv-sommerprogram, samt på TV2 i Dags Dato, som skildrede bandets rejse til det krigshærgede Afghanistan.

Tournesol indtager på ny landets spillesteder og festivaler.

Det er så enkelt, som det kan blive. Og det bliver ikke bedre…


Sådan booker du Tournesol!

Ønsker du priser på Tournesol til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Tournesol er ledig, eller hvis du vil booke Tournesol med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR