Direkte fra Flygtningestrømmen
Strømmen af desperate og magtesløse mennesker fra hele den fattige og/eller krigsramte verden fortsætter – uanset at grænser er lukket, pigtrådshegn er sat, dødbringende aftaler er indgået med despoter, og selvom brutale politisoldater i stort tal er sat ind mod forsvarsløse, uønskede mennesker. Flygtningene fortsætter med at komme i vores retning, også selvom det næsten ikke afspejles længere i medierne. 

De kommer eller er allerede i blandt os, og der er absolut ingen grund til at tro, at det holder op indenfor overskuelig tid – så vi må hellere vænne os til tanken og prøve at finde ud af, hvordan situationen bedst og mest humant, kan gribes an.


Mød DRs Thomas Ubbesen
Til et foredrag om det, nogle kalder et globalt paradigmeskifte, det at millioner har fået øje på vores privilegerede del af verden og nu søger samme fred, tryghed og velstand, som vi har haft i mange, mange årtier.
Thomas Ubbesen har gennem flere år mødt, rejst og talt med hundreder af flygtninge hele vejen langs ruterne fra Mellemøsten og hertil, og han har i talrige radio- og TV-reportager og artikler beskrevet den verden, der har været længe under vejs og nu er ankommet billedligt talt til vores dørtrin. En verden som vi ikke kan feje ind under gulvtæppet.


Ubbesen har rejst over hele kloden både for DR og andre medier, og han har dækket krige, konflikter og naturkatastrofer på for eksempel Balkan, i Irak, Afghanistan, Libyen, Tyrkiet, Burma, Pakistan, Mali, Haiti, Gaza, Libanon og mange andre steder.  Ud over at have mødt flygtningene på nærmeste hold og gengivet deres historie, har han også reflekteret over situationen og giver sine bud på, hvorfor situationen er som den er – og hvad vi som samfund og individer kan gøre.


Han er forfatter til bøgerne ”Udsendt – historierne bag 22 reportager” og senest ”Good luck, habibi – rejser i flygtningestrømmen” som er udkommet på Gyldendal.


Book Thomas Ubbesen til jeres næste arrangement? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Thomas Ubbesen kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86