The Broken Beats er tilbage med deres uforglemmelige og let levende lyd af Whirling Power Pop. Drømmende, sfærisk og helt igennem sentimentalt. 


Bandet, med sanger, guitarrist og sangskriver Kim Munk i front, har gennem tiden haft intet mindre end 56 medlemmer. The Broken Beats er blandt andet kendt for fantastiske live koncerter (bla spillet i slowmotion) og radio hitsene ”Essentials” og ”The Rules” og har i 4 år skrevet på et nyt udspil.


The Broken Beats har indgået samarbejde med det danske selskab Target og projektet blev i sommer skudt i gang af super singlen ”Eternity”, Den har allerede fået masser af radio airplay og er stadigt i heavy rotation på P4 og P6.


2. single ”Close your Eyes” lander januar 2020,

Kim Munk er en af Danmarks bedste sangskrivere og samtidig en af de mest excentriske og karismatiske personligheder i den danske musik-branche. Og live er der ingen der når dem til sokkeholderne.


Bandet har gennem tiden haft kæmpe hits, spillet mere end 800 koncerter rundt i hele Europa og samtidig været ude for nogle af de mest skæve og skøre sammenfald gennem deres lange karriere. 


Historien om Kim Munk og The Broken Beats er både fantastisk og vanvittig, og enhver der stifter bekendskab med fortællingerne og sangene kan ikke undgå at blive bevæget på den ene eller anden måde. 


»De har en unik og kreativ stil, og alle bandmedlemmer giver lyden noget særligt. Musikken er fyldt med den slags detaljer, man normalt kun hører på plade, men dette band formår at få det hele ud over scenekanten,« sagde Ryan Screiber til JP Århus under SPOT Festivalen i juni. 


Ryan Screiber, grundlægger og chefredaktør på Pitchforkmedia.com, en af de vigtigste onlineressourcer for daglige nyheder, anmeldelser og artikler om musik 


»Glimrende melodier. God energi. De har en fantastisk ”stage presence”, spiller så tæt sammen, og så har deres sanger en super karisma,«
MIDEM-booker Virginie Perrault efter The Broken Beats’ optræden i Paris. 


Book The Broken Beats til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt The Broken Beats kan bookes på datoen.   


Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86