The Hype is real!

The Hype er et af de nyere skud på et moderne og alsidigt festorkester – skabt til at levere soundtracket til jeres store fest. Men tag ikke fejl. På trods bandets korte levetid, er det alligevel noget af en supergruppe, som I flere år har spillet sammen i andre sammenhænge. Dette helt fantastiske festorkester består udelukkende af topprofessionelle og ekstremt rutinerede musikere, som spiller med et kæmpe overskud og spilleglæde. Med forsanger Niko i front, har man mere end 15 års erfaring med publikumspleje og showmanship. Udover covermusikken, har han med sit gamle band også haft pladekontrakt med et af verdens største pladeselskaber Warner Music, hvor man delte ”hus” med artister som Coldplay, Madonna, Red Hot Chili Peppers, Muse og mange mange flere. Og når dette bakkes op af en rytmesektion, som tilsammen har mange årtiers sammenspilserfaring, er man uden tvivl i sikre hænder.

Uanset om det er et bryllup, julefrokost eller et offentligt arrangement, er man garanteret en uendelig strøm af internationale og danske hits, som bliver leveret med ét enkelt formål: at fylde dansegulvet!

Vi inkluderer desuden altid et DJ-sæt efter livemusikken. Ikke bare en fast playliste. Men en aktiv DJ, som spiller efter dansegulvets dynamik, for dem der endnu ikke er færdige med at danse! Med The Hype behøver man ikke at bruge tid på at tænke over, om man vil have band eller DJ! For her får man begge dele.

Book The Hype til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt The Hype kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86