Kendte hits, fantastisk stemming og begejstrede gæster.

Du får det hele, hvis du booker Teit.

Den erfarne entertainer og forsanger, Teit Samsø, har samlet et hold af Danmarks bedste musikere. Teit har en fortid som showman på Wallmans i København og har også spillet et hav af hovedroller i musicalsucceser over hele landet. De professionelle musikere i bandet har spillet med de største danske popstjerner.

Der er garanti for et brag af en fest, når TEIT går på scenen. Med de Der er garanti for et brag af en fest, når TEIT går på scenen. Med de største danske og internationale hits skaber bandet en forrygende fest. Vælg mellem en besætning på 5 eller 10 fuldblods-musikere, hvor den luksuriøse blæser-trio er kronen på værket og festen.

Sammen med den lækre lyd og det flotte lys er dit arrangement i Sammen med den lækre lyd og det flotte lys er dit arrangement i trygge hænder, hvis du vælger TEIT. Der bliver fuld smæk på dansegulvet, når først musikken går i gang !

Book Teit Samsø band til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Teit Samsø kan bookes på datoen.  

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86