De levende legender fra Saltum

De sidste 13 år har Trio Sussi & Leo turneret med deres fantastiske musikalske show. Mangt og meget er de blevet kaldt, - men aldrig kedelige. Der er nemlig altid fest og farver over feltet, når Trio Sussi & Leo går på scenen. De underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på. Det er lige fra ”Smoke on the Water” og til ”Sikke en fest”, hvor salen koger af syng-med og højt humør. Uanset hvor Trio Sussi & Leo optræder, er de et enormt tilløbsstykke, og det gør, at arrangørerne ofte bestiller dem år efter år.

Det hele begyndte hjemme i Leos kælder, hvor Leo spillede i et band, der hed Starfighters. Efter Sussi & Leo havde mødt hinanden i skolen, blev de kærester, og Sussi blev en del af bandet. De spillede i Starfighters i et par år, inden duoen Sussi & Leo opstod. Sussi & Leo blev fuldtidsmusikere, da de var 18 år gamle. Da Sussi & Leo var blot 21 begyndte de på Brøndums Hotel i Skagen. Sussi & Leo blev gift, da de var 26 på Sussis fødselsdag, og 2 år efter begyndte de at optræde på Skansen. Året efter blev den første langtidskontrakt underskrevet, og det hele udviklede sig til en af de største attraktioner overhovedet. I 2003 stoppede de på Skansen efter 20 år på samme scene for at starte deres eget sted i Frederikshavn - RITZ. I 2004 fik de følgeskab af trommeslageren Thomas Ehrenreich, og sidenhen har de 3 videreudviklet og forfinet deres unikke stil og underholdt et forrygende antal mennesker lige siden.

Book Sussi og Leo Trio til byfest, festival, privatfest eller som underholdningsindslag til firmaeventen.

Book Sussi og Leo til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Sussi og Leo kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86