Selvom Sofie Hagen er forholdsvis ny på den danske stand-up scene, er hun ikke gået helt ubemærket hen. Hun har bl.a. medvirket i følgende Zulu Comedy Galla 2012 

Sofie Hagen`s største gennembrud ligger dog i engelsk comedy, for til trods for sin unge alder og få år på scenen, er hun ubestridt den dansker, der har opnået størst international anerkendelse og succes som stand-up-komiker. Sofie Hagen debuterede i 2010 og branchen spottede hurtigt hendes gedigne funny bones. 

Sofie Hagen har ambitioner på størrelse med sit talent og flyttede i 2012 til London for at videreudvikle sit “act” og bide skeer med de store. Hvilket må siges at være lykkedes. Hun har blandt andet optrådt på BBC Radio 1, har varmet op for Whitney Cummings, har vundet Laughing Horse New Act for 2013-prisen

Derudover har hun modtaget et hav af fire- og femstjernede anmeldelser for sine shows af de velkendte engelske medier som bl.a. Mirror, The Sunday Times og The Herald. Behøver vi sige mere?!

Sofie Hagen optræder selvsagt hjemmevant på engelsk og er det perfekte valg, når der skal international comedy på programmet og det skal være én, der er helt ustyrlig morsom!.

Bemærk Sofie optræder udelukkende på Engelsk.

Sådan booker du Sofie Hagen!

Ønsker du priser på Sofie Hagen til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular. Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Sofie Hagen er ledig, eller hvis du vil booke Sofie Hagen med det samme.

+45 75 91 00 86