Sixpack leverer sublim livemusik i verdensklasse.


Et højt ambitionsniveau fra den spæde start for ti år siden skulle vise sig at blive en af grundstenene bag successen, der har ført SixPack ind i eliten af danske party- og danseorkestre. Et ambitionsniveau der fortsat holdes højt for at sikre udvikling, fornyelse og passion for underholdningsværdien.


Sixpack er en særdels velsmurt festmaskine, der spille de største hits fra 50erne og frem til idag. Der er virkeligt tale om et stort og varieret repertoire. Alt bliver spillet med en utrolig entusiasme og professionalisme, der rækker langt udover scenekanten og skaber den perfekte fest hver eneste gan, uanset om der er tale om firmafester, halballer, festival, markeder. open air. private arrangementer etc. 


SixPack har 5 mand i grundbesætningen men kan skaleres op i antallet af musikere. Book fx SixPack sammen med SixPack Horns, der er tre af de bedste blæsere i Danmark. Det giver et mageløst udtryk og sætter ekstra krydderi på arrangementerne.


Til det særlige arrangement er det muligt at booke en af landets kendte solister sammen med SixPack, hvor SixPack fungerer som backingband. SixPack har bl.a. optrådt sammen med Peter A. G. Nielsen fra Gnags.


BOOK SIXPACK TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT !

Book SixPack til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt SixPack kan bookes på datoen.   


 

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86