I er sikre på at få den rå, uforfalskede musik, der drypper af svedig Rock’N’Roll når Rockability indtager scenen. Rockability elsker at fyre de store hits fra 1950’erne af, så alle må på dansegulvet. Samtidig kan Rockability servere de supercoole B-sider, så stemningen af sort-hvid-film og singleplader fylder lokalet.

Rockability har evnen til at skabe sounden fra midten af 1950erne – med både saxofon og contrabas. Det er lyden af Bill Haley . Det er Elvis, Buddy Holly Chuck Berry og mange, mange flere. Så start den blå Cadillac…


Rockability er erfarne musikere fra det centrale Danmark med vidt forskellig baggrund. Sanger Carsten Østergaard er kandidat til at vinde de nordiske mesterskaber i Elvis, Flemming Koch på trommerne har spillet Europa og Australien tyndt med Kick The Kangaroo og Keld Heick, mens saxofonist Rene Kreutz har backet bl.a. Amin Jensen op. Man bør lægge mærke til guitarist Jan Thomsen, der er i superliganiveau inden for 50’er og 60’er rockguitar. Han udgør, sammen med kontrabassisten Stig Mikkelsen, den musikalske bund i bandet. Begge spiller de i mange sammenhænge især i det jyske.


Rockability er et nyt band med et år på bagen, hvor det er lykkedes at spille til festivaler, for Helle Thorning, private fester, konferencer og på klubber og pubber.

Sådan booker du Rockability!

Ønsker du priser på Rockability til dit arrangement,  er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Rockabillity er ledig, eller hvis du vil booke Rockabillity med det samme.

 

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86