Paper Tigers

Fjern favorit Tilføj som favorit
Paper Tigers

Med blomstrede skjorter, velourjakker, chelsea boots, mod-frisurer og attituden på rette plads, er rockbandet Paper Tigers på vej ind i danskernes bevidsthed. Den 21. august 2014 udkom det første single-udspil fra bandet; ”Head Over Heels” fra albummet af samme navn, der udkommer til efteråret.

OM SINGLEN
1. singlen fra danske Paper Tigers er pladens eneste rigtige kærlighedssang. Sangen handler om, at man ikke kan vente med at få pigen, som man har udset sig, og derfor er helt euforisk ved tanken. En levende basgang og et insisterende orgel, som bakkes op af let skrattende guitarer og et fantastisk melodi-hook, skaber den uforløste eufori som sangen handler om. Vokalen udføres eminent af forsanger Linus Valdemar, der har en stærk stemme, som vi kommer til at bide mere mærke i.

MEDLEY STUDIOS OG SØREN ANDERSEN
Singlen og albummet er indspillet i Medley-studierne med Søren Andersen (Electric Guitars, Glenn Hughes, Mike Tramp, m.fl.) bag knapperne. Mødet mellem Paper Tigers’ målrettede melodiske sange med stærke britpop-aner og Søren Andersens hardrock baggrund har givet musikken en nervebetonet og meget organisk lyd, der nærmest sprudler ud af højtalerne. Sammen har de skabt en produktion, der har ta- get det bedste fra 90’ernes lette lydbillede og bragt britpoppen op til nutidens mere nuancerede rock udtryk.

PAPER TIGERS
I 2011 vandt Paper Tigers prisen som ”Årets Rocknavn” til Underground Music Awards, og året efter udgav de deres første EP, der banede vejen for en masse koncerter og et sponsorat af Höfner Guitars, hvilket også åbnede udlandets øjne for kvartetten.
Paper Tigers består af brødrene Linus og Andreas Valdemar, Max Hoffmeyer og Nick- las Løvén, og i de sidste 3 år har bandet turneret Danmark tyndt, blandt andet som support for The Blue Van og Norges største rockband, BigBang. Kvartetten har været gæster på SPOT festivalen 2 gange, i 2013 på SPOT og i 2014 på SPOT Off Spot, de har spillet på Oppenheimers, Plænen i Tivoli og Bremen i København.

Paper Tigers spillede med stor succes til Newbees Festival i Århus i sensommeren 2014, Gaffa gav dem 5 ud af 6 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Sådan booker du Paper Tigers!

Ønsker du priser på Paper Tigers til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Paper Tigers er ledig, eller hvis du vil booke Paper Tigers med det samme.

BOOKINGFORMULAR