Med over 20 års erfaring, er Muddi og Salamidrengene rutinerede spillere i den danske musikindustri. Grunden til dette er, at som med et stærkt hus, har fundamentet været i orden fra starten.


Muddi og Salamidrengene er mere populære end nogensinde. De har tilbagelagt over 3000 koncerter, udgivet 11 albums og optrådt på samtlige danske TV-kanaler. Muddi og Salamidrengene har med deres musik, og i særdeleshed deres humør, slået deres navn fast i alle børns hjerter.


Muddi og Salamidrengenes hjemmeside bliver besøgt af tusindvis af børn og voksne i løbet af et år, og mange fans følger gerne de populære drenge på deres turne for på den måde at opleve Danmark på en ny og musikalsk måde!


Kort og godt, Muddi og Salamidrengene er blevet en institution eller, om man vil, ”legendarisk” inden for dansk børne- og familieunderholdning.

De sidste 20 år har de fyldt os med hits, som deres fans og radioer har taget til sig med stor begejstring. Aviserne skriver, at Muddi og Salamidrengene er i en Liga for sig selv!

Det er også muligt at booke Muddi til solo show


Se og hør dem, de er bedre end nogensinde! 

Book Muddi og Salamidrengene til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Muddi og Salamidrengene kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86