Mød en af Danmarks mest kreative og fingerfærdige tryllekunstnere. Mikkel hader kasser med glimmer og høje hatte, men elsker at underholder med stand-up og trylleri. Mikkels udstråling, fingerfærdighed og 'showmanship' er blandt det bedste i branchen. Han leverer varen hver gang. 


Mentalist Mikkel Gundersen

Mikkel er en dygtig tankelæser, der på en uhøjtidelig, intelligent og humoristisk måde påvirker og aflæser gæsternes tanker.

Varighed 1 x 40 min.


Stand-up magic show

Magisk fællesoplevelse på ca. 30 min. showet går i al sin enkelthed ud på, at publikum skal grine så meget så muligt og blive imponeret af noget rigtigt godt trylleri.

Showet egner sig perfekt til firmafester, privatfester og andre større sammenkomster.


Close-up magic show

Her kan oplevelse noget af det bedste fingerfærdigheds trylleri i Skandinavien, helt under tilskuerens næser. Mikkel går rundt i selskabet og underholder de enkelte borde eller grupper af mennesker i selskabet. Her er målet, at publikum morer og samtidig bliver imponeret af Mikkels utrolige fingerfærdigheder. Ved denne underholdningsform er Mikkel kendt i branchen for at være ekspert i at "stjæle" publikums armbåndsure... Showet er velegnet til Receptioner, åbent hus-arrangementer og firmafester.


Stand-up og Close-up showet kan kombineres til samme arrangement.


Trade magic

Kundemagnet til messestanden. Potentielle kunder tiltrækkes i massevis og efterlader sine data til senere opfølgning. Mikkel er en mester i Skandinavien i fingerfærdigheder, og kombinerer man dette med hans 15-årige baggrund som sælger, får man en sikkert hit til firmaets salgsmesse. Mikkel indleder kontakten til forbipasserende messedeltagere, underholder

dem kortvarigt, leverer et 'salespitch' og leverer kunden videre til salgspersonalet på standen. Det enkelte firma kommer i tale med flere kundeemner. 

Mikkel show er velegnet både til forbruger og fagmesser.

Alle shows kan leveres på engelsk.


Book Mikkel Gundersen til jeres næste arrangement? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Mikkel Gundersen kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86