Mathias And The Beatroots spiller dance og clubhits, og det er en kæmpe fest, når bandet optræder! Festen leveres af to hyperenergiske (på grænsen til damplignende) frontfigurer, og et backingband, der spiller strammere og vildere, end de fleste har hørt, og et koncept, som udelukker alt andet end nye hits.

Daft Punk, Duck Sauce, Macklemore, Avicii, Swedish House Mafia, Fatboy Slim, Justice, Kanye West, Justin Timberlake, Calvin Harris og LMFAO udført på trommer, bas, guitar, drumpads, synthesizer og iPad (uden brug af backing-tracks), er der ikke mange der har hørt før - specielt ikke live! Faktisk ved vi ikke, om der er andre der gør det. Mathias And The Beatroots gør det, og det er en garanteret kæmpe fest! Et koncept, som udelukker alt andet end nye hits - så har du essensen af Mathias and the Beatroots. Det er vild action og underholdning i topklasse. 

Hvis I har brug for en komplet pakkeløsning til jeres fest, tilbyder Mathias and the Beatroots også DJ-sets før, under og/eller efter koncerten. Don’t get us wrong – koncerterne efterlader ikke et øje eller en armhule tør, men hvis festen skal holdes på kogepunktet både før og efter koncerten, er bandet også klar på den! Der er altså lagt op til en fest i vildskab, og den kan arrangeres præcist som, I ønsker det.

Book Mathias and the Beatroots til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Mathias and the Beatroots kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86