Martin Brygmann er en folkekær komiker, musiker, skuespiller og komponist. Ja, han har snart brudt de gængse regler for målgrupper, da alle kender Martin Brygmann. Det er i årenes løb blevet til musik til både TV-serier og film, bl.a. "En Kort En Lang" og "Vent På Mig" samt i julesammenhæng TV2-julekalenderne "Jesus & Josefine" og "Jul i Valhal", og som en naturlig overgang, fortsatte han med at producere soundtrack til "Guldhornene". Ydermere, har han lagt stemme til "Brug Dit Hjerte Som Telefon" i 'Hannibal og Jerry' filmen.

Martin Brygmann bliver af de fleste forbundet med komediegrupper som Det Brune Punktum og Lex & Klatten. Som trommeslager har han medvirket i Love Shop, Lars H.U.G. og Naïve. Han er også kendt i børne- og ungdoms-TV-sammenhænge.

Opfindsomhed er ingen mangelvare hos Martin Brygmann. Hans seneste udspil er "De Fleste Ulykker Sker Med Lemmet", som nok bedst beskrives som en kombination af musical, comedy og one-man show. Ingen tvivl om, at Martin Brygmann med sit skæve smil og glimt i øjet, er et musikalsk multi-talent med sin humor, poesi og skøre indfald. Martin er en naturlig komiker med flair for timing, og altid med sin egen unikke tilgang - han skal simpelthen opleves.

Vælg blandt følgende muligheder
- Musikalsk underholding - et show med medvirken af sanger og multimusiker Kim Wagner

- Comedy-indslag med Todd - med den australske all-round kunstner, som mest er kendt fra Zulu Comedy Award show, TV og YouTube med De Fleste Ulykker Sker Med Lemmet (20-25 minutter)

- Musikalsk foredrag med kreativitet i fokus (45-60 minutter)

- Konferencier - når der arrangeres større præsentationer, firmafester, festivaler og lignende. Du og Martin Brygmann sammensætter programmet, og Martin bidrager med indslag og optræder med musik

Martin Brygmann optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.


Book Martin Brygmann til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Martin Brygmann kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86