Martin Høgsted mener, at man som komiker skal være sjov, som når man er sammen med sine venner. Hvilket både indebærer, at der ikke er grænser for, hvad han snakker om, og at folk samtidigt hygger sig og slapper af i hans selskab. Han bruger i høj grad sin krop til at understrege pointer, hvilket bestemt ikke gør ham mindre skæg.

Det er den afslappede tilgang til komikken og samtidig en 'løftet pegefinger' til de mere stringente komikere i Danmark. 

Martin Høgsted debuterede på "Comedy ZOO" i december 2006, og tog samme måned til DM i stand-up i Vejle, hvor han, blot anden gang han optrådte, vandt en indledende runde. Tredje gang Martin optrådte, var det foran et kamera og 400 mennesker i en fyldt Portalen i Greve.

Martin Høgsted har dog opnået stor popularitet hen af vejen, hvorfor han har været vært ved "Comedy Aid 2016". Men den almindelige dansker, vil nok særligt huske Martin Høgsted fra jeres forfatterskab og deltagelse i "Danish Dynamite" med kollegaen Magnus Millang. 

Høgsted er dermed en mand med erfaring, der er gået fra "undergrunds Stand-up'er" til allemandseje i form af de bredere TV-koncepter.  

Book Martin Høgsted til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Martin Høgsted kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86