Jonatan Spang er nok mest kendt for sine forrygende stand-up shows, hvor der er fart over feltet hele vejen igennem. Fra at vinde DM i stand-up for år tilbage, har talentet bare udviklet sig til den fremragende komiker, han er i dag. Kender du ham f.eks. fra stand-up shows såsom "Bryllup" eller "Jonatan Spangs Danmark? eller måske fra filmene "Alle for én", "Alle for to" eller "Fidibus"? 

Skinnet bedrager - fra at have indtryk af, at der ikke står andet end en blæret drengerøv på scenen med et frækt glimt i øjet, begynder man at ændre mening og imponeres over, hvor professionelt Jonatan Spang underholder sit veloplagte publikum. Hans humør smitter af på det overgivende publikum, og man rives med af den perfekte timing af de skarpe replikker.

Den sprællevende og scenevante komiker er et energibundt, der tilsyneladende legende let bliver ved med at kunne ryste sjove historier ud af ærmet. Man beundrer og begejstres af manden, der kan få så meget sjov ud af hverdagsting som stranden, rødvin, bordskånere og familie - man overgiver sig til latteren gang på gang. 

Jonatan Spang er samtidig en dygtig skuespiller og bl.a. kendt fra filmen De Unge År og teaterforestillinger som Store Forventninger, Gynt og Kjeld og Dirch: En Kærlighedshistorie.  

Jonatan Spang optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.

Book Jonatan Spang til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Jonatan Spang kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86