Missionen er simpel, nærmest enkel: At få folk til at grine. Midlet er en mikrofon og en kæmpe bunke spas og halløj.

Jakob Svendsen snakker om alting og ingenting. 80% af det, han siger, er sandt, og 30%, er det pureste løgn. På en energisk og fortællende måde, blander han din, min og vores hverdag sammen med f.eks. eksamener, blinde, børnesange, racisme, cykler, slagsmål, toiletter, pandaer.... Alt sammen noget, vi dagligt støder på.

Med vores hverdag som udgangspunkt, griber Jakob fat i situationer, detaljer og kedsommeligheden, hvor han pynter dem med charme - eller mangel på samme! Alt dette, serveres på et solidt fundament af selvironi. Det selvironiske er egentlig ikke noget, Jakob bevidst vælger. Det er hans eneste mulighed, thi Jakob er hverken størst, stærkest, farligst eller hurtigst, han er, nærmere et direkte modbevis på Darwins teori om "survival of the fittest".

Komik, som befinder sig over bæltestedet

Kombinationen af alt dette resulterer i et virkeligt sjovt og energisk show, der er tilpasset lejligheden og fyldt med komik, som befinder sig over bæltestedet.

Et show, du vil nyde. Et show, som opfylder missionen.

Jakob Svendsen har vundet Danish Open i stand-up 2010, og samme år kom han i finalen til DM i stand-up.

Book Jakob Svendsen til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Jakob Svendsen kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86