Hitmaskinen - et navn, der forpligter!

Hitmaskinen består af fem professionelle, konservatorieuddannede sangere og musikere. Den velfungerende maskine spiller klassiske evergreens under middagen og fyrer bagefter op under kedlerne og dansegulvet. Vokalen i Hitmaskinen leveres af hele to frontfigurer. Det feminine touch udgøres af Anne Holt, der udover en solokarriere, blandt andet har sunget kor for James Sampson og Carpark North. Det maskuline islæt kommer fra guitaristen og sangeren Mikkel Bøgild, der er kendt for sit samarbejde med kunstnere som Jette Torp, Steffen Brandt, Peter Belli og mange andre. Dynamikken i Hitmaskinen er helt unik, og live er orkestret en oplevelse i særklasse.

De svedigste Dirty Dancing-moves Der opstår leg og spil på scenen, når "I've Had the Time of My Life" starter, og alle finder deres svedigste Dirty Dancing-moves frem på dansegulvet.

Hitmaskinen gør præcis, hvad navnet siger - leverer hits på samlebånd. Hitmaskinen spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der skal være et godt band til at sætte gang i festen.

Book Hitmaskinen til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Hitmaskinen kan bookes på datoen. 

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86