Revisor-agtige Elias

Hvem skulle have gættet, at den - med hans egne ord - "lidt kedelige, almindelige og revisor-agtige" fyr, ville rykke teltpælene op og drage til København for at lave stand-up? Det gjorde Elias Ehlers i september 2005.

Elias Ehlers havde optrådt tre gange og besluttede sig derefter for at gå 100 % efter at skabe sig et navn inden for stand-up branchen. Det første, vigtige skridt blev taget, da han halvandet år efter flytningen, vandt DM i stand-up 2006. Dette gav Elias muligheden for at droppe det daværende job, og i stedet fokusere eksklusivt på stand-uppen og de nyvundne muligheder.

Elias Ehlers fik øjnene op for stand-up, da han sad og overvejede, hvad han skulle med sit liv. Ved et tilfælde så han Anders Matthesens show "Hvad snakker du om" og velgørenhedsshowet "Talegaver til Børn – 10 års jubilæum" hos en kammerat, hvorefter han var solgt til genren.

Det er ægte, det er ærligt

Efter sejren ved DM har Elias Ehlers kastet al sin opmærksomhed over stand-uppen og alt andet, han kan komme i nærheden af, fra tekstforfattergerningen til skuespil osv.

For Elias Ehlers handler det nemlig ikke kun om at lave én ting. Det handler om at prøve det hele og se, hvad man er god til, selvfølgelig med tilbagevendende fokus på stand-uppen, da det er der, man selv bestemmer, kan sige, hvad man vil, og ikke skal indordne sig efter andre end en selv. Det er, med Elias egne ord, fantastisk da man ingen andre steder får så tæt en kontakt med publikum.

Der kan blive talt om alt i et show med Elias. Når han taler, er han tilstede. Det er ægte, det er ærligt, og det kan være alt fra vulgært til fingerknipsende pænt.

Book Elias Ehlers til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Elias Ehlers kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86