Electric Guitars

Fjern favorit Tilføj som favorit
Electric Guitars

Electric Guitars blev startet 2012 af de to danske guitarister, Mika Vandborg og Søren Andersen. Som begge er store guitarister på den danske musikscene. 


Mika Vandborg, den skæggede mand har siden 2009 været den nye guitarist i Love Shop, og du har sikkert også set ham med en stratocaster og en hvid cowboyhat spille med Gnags. Eller med kunstnere som Dicte/Hempler, Kasper Winding, Nikolaj & Piloterne eller ... Listen er lang, og samtidig laver han plader og turnerer med sit soloprojekt. 
Siden 2003 er det blevet til tre soloplader - ‘Under The Sun’ (2003), ‘2010’ (2010) og ‘Wall of Books’ (2013). Derudover udgav albummet ‘Future Garage Sale Item’ (2007) som et bandprojekt.

Søren Andersen den langhårede rockguitarist har de seneste år turneret med Deep Purple-legenden Glenn Hughes, der håndplukkede danskeren som lead guitarist til sit band. 
Derudover er han kendt som manden bag hittene i hedengangne Kick The Kangaroo, lige som han turnerer med kunstnere som Marco Mendoza og Mike Tramp.
I sommeren 2011 udkom hans første soloalbum, ‘Constant Replay’, der er produceret af Søren Andersen selv i Medley Studios, hvor han hjemmevant producerer og skriver numre til en stribe danske kunstnere.

Siden de startede deres turné i 2012, har de besøgt festivaler og afholdt afskillige koncerter landet over. Kendetegnet for dem alle er at guitaren er i centrum. Når Mika Vandborg og Søren Andersen går på scenen, bliver der spillet fremragende guitarrock, fyldt med guitar soloer og rå riffs. 
Når Electric Guitars går på scenen bakkes de op af Morten Hellborn på trommer og Peter Kjøbsted på bas.

Sådan booker du Electric Guitars!

Ønsker du priser på Electric Guitars til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Electric Guitars er ledig, eller hvis du vil booke Electric Guitars med det samme.

BOOKINGFORMULAR

GALLERI

BOOKINGFORMULAR