EIGHT DAYS A WEEK
 -en akustisk hyldest til The Beatles


EIGHT DAYS A WEEK fortolker store og små Beatles-klassikere i medrivende folk/pop versioner. Eight Days A Week er et akustisk band med guitarer, violin, en trækasse og masser af kor.

Det er med stor ydmyghed, at Eight Days A Week går på scenen. For hvordan tillader man sig, at lave om på numre som Penny Lane, Here Comes The Sun, She Loves You & Eight Days A Week uden at ødelægge de legendariske sange.

Der venter publikum en oplevelse, hvor man hele tiden svæver mellem de velkendte melodier og tekster på den ene side, samtidig med at man overraskes og glædes over nye arrangementer og versioner af de selvsamme sange. Eight Days A Week skaber en hyggelig koncertstemning med smil på læben, velvære for ørerne, en masse gode grin mellem sangene og muligheden for gåsehud hist og pist.


Eight Days A Week vil ikke træde publikum over minderne, men til gengæld holde sangene i live og give publikum en fornyet lyst til at finde de gamle LP’er frem og genopdage verdens bedste sangkatalog.


Orkestret består af 4 musikere


Jens Jepsen (guitar & vokal)


Alexander Kraglund (violin, bratch & mundharpe) 
 Palle Klok (guitar & kor)


Kristian Ødegaard (trækasse & kor)

Book Eight Days A Week til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Eight Days A Week kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86