Efter et forrygende 2015 med nyt album og mange udsolgte koncerter, fortsatte Danser med Drenge (DmD) sin imponerende tour-række i 2016 med bandets 20. koncert tour. Det stoppede dog ikke i 2016, da tournéen for 2018 allerede er skrevet i kalenderen, synes Danser med Drenge at være umættelige. 

Danser med Drenge er garvede og rutinerede musikere, som med deres erfaring virkelig har skabt sig et veletableret navn inden for dansk popmusik. De er suveræne og kan fastholde publikums opmærksomhed til deres live forestillinger.

Danser med Drenges popularitet er urokkelig, og de formår på den måde at bibeholde deres solide fanskare, hvilket er imponerende i betragtning af, hvor længe de har eksisteret og henrykket glade koncertdeltagere. Danser med Drenge skuffer ikke.

DmD har nu spillet over 600 offentlige koncerter siden starten i 1993.

DmD fester rundt om i landet på spillesteder og festivaler, inden der traditionen tro sluttes af i hovedstaden i Amager Bio i oktober.

Der er efterhånden mange koncertgæster, der kalder DmD for Danmarks bedste liveband.

Ifølge bandets trofaste fangruppe skyldes det den intense stemning ved koncerterne, som har karakter af store syng-med fester. Der skråles højt med på de kendte hits, og publikum er med på scenen for at agere publikumskor bag sangerinde Rie Rasmussen.

Med sangene fra det nye album, Det handler om penge, har Danser med Drenge føjet endnu et par sange til sit store bagkatalog af hits, som mange publikummer kender og synger med på:

-Hvor længe vil du ydmyge dig?

-Er der nogen i himlen?

-Aldrig undvære dig

-Grib chancen

-Rejs dig op & kom videre

-Kære lillesøster

-Læn dig tilbage

-Kolde hjerter

-Tag godt imod ham

De gamle hits er også på sætlisten i 2016, sammen med flere nye sange bl.a.: Velkommen Prinsesse og De fedes hær, samt titelsangen fra det nye album, Det handler om penge, som fans`ene har godkendt.

"Det er skønt at opleve, når folk kan lide de nye sange," siger Rie. "Intet er så stort som at have knoklet med en sang, som ens fans tager til sig og skråler med på. Vi glæder os til at fyre den af igen i 2016," siger hun.

Det øvrige, stærkt spillende band består som tidligere af De gamle onkler: Henrik "Onkel" Stanley, keyboards og Klaus Kjellerup, bass og bandets primære sangskriver. Samt endvidere de rutinerede musikere i form af: Steffen Qwist, guitar, Morten "Oberst" Bolvig, keyboards og Kasper Langkjær, trommer.

Book Danser med Drenge til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Danser med Drenge kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86