DANSER MED DRENGE

Fjern favorit Tilføj som favorit
DANSER MED DRENGE

Efter et forrygende 2015,med nyt album og mange udsolgte koncerter, fortsætter Danser med Drenge (DmD) sin imponerende tour-række i 2016 med bandets 20. koncert tour.

DmD har nu spillet over 600 offentlige koncerter siden starten i 1993.

DmD fester rundt om i landet på spillesteder og festivaler, inden der traditionen tro sluttes af i hovedstaden i Amager Bio i oktober.

Der er efterhånden mange koncertgæster, der kalder DmD for Danmarks bedste liveband.

Ifølge bandets trofaste fangruppe skyldes det den intense stemning ved koncerterne, som har karakter af store syng-med fester. Der skråles højt med på de kendte hits, og publikum er med på scenen for at agere publikumskor bag sangerinde Rie Rasmussen.

Med sangene fra det nye album, Det handler om penge, har Danser med Drenge føjet endnu et par sange til sit store bagkatalog af hits, som mange publikummer kender og synger med på:

-Hvorlænge vil du ydmyge dig?

-Er der nogen i himlen?

-Aldrig undvære dig

-Grib chancen

-Rejs dig op & kom videre

-Kære lillesøster

-Læn dig tilbage

-Kolde hjerter

-Tag godt imod ham

De gamle hits er også på sætlisten i 2016, sammen med flere nye sange bl.a.:

Velkommen Prinsesse og De fedes hær, samt titelsangen fra det nye album, Det handler om penge, som fans`ene har godkendt.

"Det er skønt at opleve, når folk kan lide de nye sange," siger Rie. "Intet er så stort som at have knoklet med en sang, som fans`ene tager til sig og skråler med på. Vi glæder os til at fyre den af igen i 2016," siger hun.

Det øvrige, stærkt spillende band består som tidligere af De gamle onkler:

Henrik "Onkel" Stanley, keyboards

og Klaus Kjellerup, bass og bandets primære sangskriver.

Samt endvidere de rutinerede musikere

Steffen Qwist, guitar

Morten "Oberst" Bolvig, keyboards

og Kasper Langkjær, trommer.


Popularitet er urokkelig

Danser med Drenge er garvede og rutinerede musikere, som med deres erfaring virkelig har skabt sig et veletableret navn inden for dansk popmusik. De er suveræne og kan fastholde publikums opmærksomhed til deres live forestillinger.

Danser med Drenges popularitet er urokkelig, og de formår på den måde at bibeholde deres solide fanskare, hvilket er imponerende i betragtning af, hvor længe de har eksisteret og henrykket glade koncertdeltagere. Danser med Drenge skuffer ikke.

Danser med Drenge spiller til koncerter.


Sådan booker du DANSER MED DRENGE!

Ønsker du priser på DANSER MED DRENGE til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Danser med Drenge er ledig, eller hvis du vil booke Danser med Drenge med det samme.BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: efter aftale

    BESÆTNING: 5 pers.

    HVOR: Hele Dk


BOOKINGFORMULAR