DANSEORKESTRET

Fjern favorit Tilføj som favorit
DANSEORKESTRET

Danseorkestret har eksisteret siden 1984. ”Regndans” blev et stort hit allerede samme år. De udsendte deres debutplade i 1985, som derudover også indeholdt hits som ”Marianne”, ”Satellit” og selvfølgelig ”Kom tilbage nu”. Pladen var en kæmpesucces hos publikum, og ved Rock Prisen i 1985 blev Danseorkestret kåret til ”Årets Nye Navn”.

Dermed var Danseorkestrets helt unikke sound slået igennem. Med en snert af latin og soul kombineret med de kendte danske tekster kan man se frem til en fantastisk musikoplevelse. Og som navnet antyder, er er der her tale om et danseorkester, der lægger op til, at der selvfølgelig også er rig mulighed for at få gang i danseskoene.

Danseorkestret blev oprindeligt sammensat af erfarne musikere, der allerede spillede i andre kendte danske bands som Sneakers og Moonjam, så der er ikke noget at sige til, at de har holdt deres popularitet op igennem alle årene. Besætningen er lige nu Jørgen Klubien (sanger), Rasmus Kærså (bassist), Jacob Andersen (percussionist), Claes Antonsen (trommeslager), Steen Rasmussen (pianist) og Aske Jacoby (guitarist). 

Danseorkestret spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der skal være et godt band til at sætte gang i festen.


Sådan booker du DANSEORKESTRET!

Ønsker du priser på DANSEORKESTRET til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Danseorkestret er ledig, eller hvis du vil booke Danseorkestret med det samme.


BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR