CopyCats er et groovy coverband, der har fokus på at spille musik, du ikke kan sidde stille til. Sætlisten er sammensat af de fedeste hits, primært af nyere dato, men der er også et par enkelte afstikkere til nogle funky numre, der som udtalt, " bare skal spilles”. Det kunne f.eks. være numre af: Rihanna, Katy Perry, Kylie Minogue, Chaka Khan, Coldplay, Medina, Duffy, Jamiroquai og Lady Gaga.


CopyCats sætter en ære i, at det hele bliver leveret med en svulstig og lækker ”Clubsound”. Intet er overladt til tilfældighederne, og også produktionen er af høj klasse. Der spilles altid på et professionelt digital setup, så vellyd er i højsædet.


CopyCats har spillet rundt omkring i Danmark med et væld af forskellige koncerter bag sig lige fra firmaarrangementer, private fester, caféer og spillesteder til større festivaller.


Fundamentet i orden, og vi har 2 superlækre katte i front. Hvis du er til funky dans, fede hits og masser af spilleglæde, så gå ikke glip af en aften med CopyCats


CopyCats består af:


Kristina Romby : Vocal

Stine Bandsberg Kristoffersen : Vocal

Thomas Kristoffersen : Guitar

Jacob Kruse : Bas/backtrack

Sune Thomsen : Trommer


Book Copycats til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt CopyCats kan bookes på datoen.   


Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86