Boys From Heaven har allerede gjort sig bemærket på den danske musikscene. Som Danmarks måske eneste AOR band har det syv mand store orkester allerede delt headline med navne som Gnags og Jacob Dinesen, og er mere end en enkel gang blevet kaldt for “Danmarks Toto”. Det er ikke så mærkeligt endda, for 80’er navne som Journey og Toto er bandets utvivlsomt største inspirationer. Dét ikke kun fordi 80’erne er ved at komme på mode igen. De syvnogle-og-tyveårige har altid haft en forkærlighed for den charmerende og storladene stadionrock, også da det indtil for ikke så lang tid siden var ret uncool. Men hey, “it’s hip to be square”.

Boys From Heaven har netop udgivet deres debutalbum The Great Discovery gennem Target

Group, og albummet har høstet topkarakterer fra anmeldere over hele verden, bl.a. fra

svenske Henric Wahlberg, der skriver:

“… Har det danske AOR-band Boys From Heaven lavet et af årets bedste album? Efter min mening er svaret på det spørgsmål et rungende JA!...”

Albummets anden single “Convictions” har desuden haft premiere i Gaffa, og flere af sangene er blevet spillet en håndfuld gange på både P4 og P5, foruden internationale radioer som svenske DistFM. Inden for de danske grænser er albummet også blevet rost, bl.a. af Calles Rock Corner, der skriver:

“…Boys From Heaven har virkelig formået at fange essensen af 80’ernes AOR og samtidig fundet en moderne sound...”

Boys From Heaven er også et fænomen for sig på scenen, hvor energien blandt de syv garvede musikere er en sjældenhed på den danske musikscene, og leopardskjorter, saxofonudskejninger og pivoetter er standardoplevelser til bandets koncerter. Gruppen har haft fornøjelsen af at spille til finalen i Royals TAK ROCK koncerter i DR Koncerthuset, samt større venues som Posten Odense og Viften, og ydermere har Boys From Heaven været på plakaten til festivaller som Kløften og Parkrock.

LINE-UP

CHRIS CATTON - lead vocals, backing vocals

MADS SCHAUMANN - lead guitar, backing vocals

JONAS KLINTSTRÖM LARSEN - saxophone, backing vocals

ESBEN CHRISTENSEN - rhythm guitar

MADS NOYE - keyboards, backing vocals

SØREN VIIG MATHIESEN - drums, backing vocals

MORTEN BILLE - bass guitar, backing vocals

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86