Hard rock bandet Black Oak County er et af Danmarks nye rock håb på live scenen!
Siden udgivelsen af deres debut plade ”Black Oak County” har bandet turneret rundt i Danmark, med deres hæsblæsende og intense liveshow, der sparker muren ned mellem scenekanten og publikum! 

Det har ført bandet, ud på support jobs for bla. The Dead Daisis, D-A-D og at de har bla. spillet på Jelling Festival, Esbjerg Rockfestival!

I 2019 udgav bandet deres andet album ”Theatre Of The Mind” som har høstet fulde stjerne anmeldelser både i ind og udland, og rykket bandet fra den danske scene og ud på den internationale scene. 

Efter anden udgivelse hvor musikken fik et mere melodiøst udtryk, men stadig med den hårde kerne af riffs som er velkendt fra debutpladen, fik liveshowet også en ændring.

For som trio har bandet trykket op for kedlerne og sat mere damp på. 

”Publikum skal føle at bandet virkelig ELSKER at spille musik, og at vi er der for at give dem en oplevelse som de ikke glemmer for vi er Black Oak County, vi er her for at blive”


Black Oak County er mere end klar til at indtage de danske festivaller og spillersteder og vise hvordan Rock N’ Roll skal spilles anno 2020 men at de gode gamle dage hvor man spillede rørforstærker ikke bliver glemt! 

Book Black Oak County til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Black Oak County kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86