Babybandet blev stiftet, da Luise og Anders udgav børnesangbogen m. CD ”Bim Bam Baby” (Forlaget Indblik, april 2013). Bogen danner rammen om 12 sange, og om det Babybandet kalder en ”Babydag”, hvor man står op til 'Godmorgensangen', skifter ble til 'Blesangen', leger med bolde til 'Legesangen' eller børster tænder til 'Tandbørstesangen'. 

Siden er Godmorgensangen og Tandbørstesangen rejst til Radio Ramasjang, hvor de spilles flittigt, og Babybandet er rejst rundt i landet for at spille for børn i alderen 0 – 5 år, deres søskende, forældre og bedsteforældre – en forrygende familiekoncert med fest, farver og sæbebobler.

De 4 musikere er professionelle og lever af at spille landet tyndt med blandt andet Babybandet. De har alle hjemme på Fyn, og har været personlige venner og kollegaer i mange år. Det kom derfor naturligt at skabe Babybandet. Venskabet i bandet kommer til udtryk i form af positiv energi og løssluppet stemning, noget som Babybandet er blevet kendt for – bl.a. masser af fri plads til improvisation, leg og fjolleri.

Babybandet består af:

Luise Føns: vokal 

Anders Haaber: klaver

Mads Stephensen: trommer

Rasmus Skovgaard: guitar/mandolin


Book 'Babybandet' til jeres næste arrangement? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Babybandet kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86