I et forrygende standup-show med AUDREY CASTAÑEDA er der intet emne, der har helle på væggen! Alt fra pensionister på flyvetur, bikini-kvoten, krig og kærlighed, samt spørgsmål som ”hvor meget luder har man ret til at være, før det trækker fra i en mands øjne?” bliver endevendt.

I 4 år skrev Audrey bagsiden af ”Urban”, alt imens hun lavede alt fra radio (2006) på Voice med Jan Elhøj. Rejste landet rundt med standup-showet ”Når sandheden skal Frem” (2007). Den mest udsolgte klub-tour i Danmark med Anders Matthesen og Anders Fjelsted (2005). Samt endnu en tour blot en måned senere med Povl Carstensen og Mads Keiser.

Audrey er ikke bleg

Hun cyklede fra Comedy Zoo (løbende) ud til DR for at skrive og tilrettelægge sin første dokumentarfilm ”Da døden kom forbi Madam Arthur” (2007). Før da havde Audrey spillet med i kultshowet ”Get Ahead” (DVD)(2006), fortsatte med tv-serierne ”Kristian” (2010), ”Sorte Kugler" (2009) samt Anders Matthesen ”Vender tilbage” DVD (2010).

Audrey har heller ikke været bleg for at dukke sig for kugleregn i både Irak og Afghanistan, mens hun optrådte for de danske soldater. Om sommeren har Audrey stået som konferencier til Copenhagen Pride på Rådhuspladsen med op til 60.000 glade mennesker foran sig, eller fået folk til at grine ned i deres øl på Langelandsfestivalen.

Audrey elsker at skrive

- Standup-shows - Standup-shows på engelsk - Standup-shows skrevet specifikt til lejligheden - Audrey er desuden en fantastisk konferencier og foredragsholder.

Book AUDREY CASTAÑEDA til jeres næste arrangement? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Audrey kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86