Koncert med alle Tøsedrengenes bedste sange og største hits

I den korte årrække i 80‘erne, hvor Tøsedrengene turnerede og udgav plader, var orkesteret blandt de allerstørste navne, hvis ikke det største navn i Danmark. I 1986 gik gruppen i opløsning og har siden kun optrådt live en enkelt gang, med 2 sange i forbindelse med Skanderborg Festivals store jubilæum i 2002.

Men sangene lever videre. Adskillige er blevet til evergreens, der synges og spilles overalt. De står i utallige sangbøger og bruges flittigt. Det er skarptskårne pophits, med mundrette og indtagende tekster, sangbare melodier, og en stærk, rytmisk nerve.

For første gang siden 80‘erne kan man nu opleve en hel koncert med orkesterets allerstørste sange i én helhed. Det er Tøsedrengenes to frontfigurer Maria Bramsen og Anne Dorte Michelsen, der mødes for at spille sangene live endnu engang.

Maria og Anne Dorte sang i sin tid gruppens største hits, og Anne Dorte skrev gruppens tekster og enkelte melodier. Med et hold sammensat af nogle af landets bedste og mest engagerede musikere og dygtigste teknikere tilbyder IN EAR med eneret Tøsedrengenes sange på et fad og fremført med respekt, engagement og med Maria og Anne Dorte i front og i storform.

Sangene:

Slip det fri - Skoven falder - Et lysår, En stjerne - Ud under åben himmel - Drop dine løgne - Så gik der tid med det - Indianer - Bruge og bruges - Vi kan ikke leve alene - Pas på dine blå øjne - Sig du kan li’ mig - På en lørdag - Vi var engang så tæt - Hør på mig - Chancen - Hvis du får brug for mig

Book Anne Dorte og Maria Bramsen til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Anne Dorte og Maria Bramsen kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86