The Victim, Daniel Jul og Ace Rosewall er 3 stærke singer/songwriters på den danske musikscene. Alle er de signet på et af Danmarks største indie labels Target Records, og alle har de nydt stor succes på landets radiostationer, heriblandt Danmarks største radiostation P4. Nu tager de på fælles Danmarkstour i 2020, hvor man har mulighed for, at komme helt tæt på de 3 sangskrivere, der vil gribe om publikum med guitarklang og velskrevne tekster. 

Ace Rosewall er en ung singer/songwriter med base i London og København. I 2017 tog han sin guitar under armen og hoppede på et fly til London. Første år spillede han over 100 koncerter, og er efterhånden blevet et kendt ansigt på Londons undergrundsmusikscene. Hans seneste singles blev spillet flittigt af bl.a. P4 og P6 og blev anbefalet af KarriereKanonen, der kaldte Ace det danske svar på Ed Sheeran. Nu er det på tide delvist at vende blikket hjemad. Ace er aktuel med singlen “I Don’t Think They Know”, der skal hjælpe med at kickstarte hans hjemkomst. 

The Victim, med det borgerlige navn Kenneth, skriver hjerteskærende engelsksprogede tekster, der har efterladt publikum mundlamme til følelsesladede koncerter både i Danmark, men også i Irland, hvor han har turneret. I 2017 udkom debut Ep’en “Letting Go”, som blev taget rigtig godt i mod af både publikum og radio. The Victim arbejder i øjeblikket på sit kommende album, hvor første singlen “Go With Your Heart open” allerede er blevet taget godt i mod af DR’s P5 og P4. 

Daniel Jul er en jysk sanger og sangskriver. Han er eftertænksom i sine altid enkle men komplekse, danske sangtekster. Sangene er ærlige og tager udgangspunkt i personlige historier fra hans eget liv. Singlerne fra debut Ep’en “Agenda” er blevet godt modtaget af DR’s P5 og P4 og spilles flittigt på stationer landet over. Daniel Jul har turneret rundt som soloartist og sammen med sit band, hvor det er blevet til utallige koncerter på landsplan. På scenen er han autentisk og jordnær, og er en historiefortæller, der forstår at omfavne sit publikum. 

+45 75 91 00 86