Big Fat Snake

Fjern favorit Tilføj som favorit
Big Fat Snake

Om man er til solidt gyngende Rock n’roll, soulede ballader, blå blues eller country med et strejf af Danmark, så har Big Fat Snake været navnet man gik efter. Det er faktisk helt tilbage i 1990, at det, bandet selv beskriver som et “bar-band på steroider” – og som vi andre kalder Big Fat Snake – holdt sin første fest med et begejstret publikum. Siden er det blevet til 20 albums og 27 guld, platin og dobbeltplatin plader, hvoraf det seneste album “IdiOcrazy” fik fem stjerner og følgende ord med på vejen fra BT: “Big Fat Snakes nyeste album ’IdiOcrazy’ lyder som hitmateriale – fra 1979. Og dét skal opfattes som en kompliment.”

Siden har de fem “slanger” taget fat i det mest omfattende pladeprojekt i deres nu 25 år lange karriere – at finde ind til bandets musikalske kerne, i form af fire EP`er, der hver især sætter fokus på en af de fire genrer, som bandet er kendt for – rock, soul, blues og country. I foråret 2015 udkommer den første EP i rækken, efterfulgt af en EP hvert halve år over de næste to år – her er et band der ikke har sat farten ned, og som nu har sat sig for at fastslå, hvorfor de stadig er “Danmarks bedste liveband.”


Sådan booker du Big Fat Snake!

Ønsker du priser på Big Fat Snake til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Big Fat Snake er ledig, eller hvis du vil booke Big Fat Snake med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR